Insuranceworks freelance bemiddeling contact   |    privayverklaring (avg)   |   inloggen online pensioendossier 
 algemeen dienstverlening communicatie pensioendossier insuranceworks
 
U bent hier : support > dienstverlening  
 
Wat kunnen wij voor u betekenen
 
Insuranceworks support kan ook u van dienst zijn met het maken van (actuariele) pensioen-berekeningen, beantwoorden van (fiscaal juridische) pensioenvraagstukken en het opstellen van juridische pensioendocumenten.
 
Standaardisatie van diensten
Om de samenwerking transparant te houden hebben wij een aantal veel voorkomende werkzaamheden gestandaardiseerd. Dit stelt ons in staat om uw opdrachten snel en efficient te kunnen uitvoeren. Mede hierdoor houden wij onze kosten laag wat zich vertaalt in aantrekkelijke advies- en verrichtingentarieven.
 
Fixed price fixed result
Bij insuranceworks support kunt u per dossier terecht of u kunt alle dossiers in een keer door ons laten behandelen. Voor onze werkzaamheden hanteren wij per dossier een standaard verrichtingentarief zodat u als opdrachtgever direkt waar u aan toe bent. Hiernaast hoeft u voor een samenwerking niet eerst lid te worden, een adviesabonnement af te sluiten, bij een belangenorganisatie aangesloten zijn of kennis update dagen in te kopen.
 
Een aanvraag is zo geregeld
Een berekening of overeenkomst aanvragen doet u snel en eenvoudig met onze standaard aanvraagformulieren. Bij de aanvraagformulieren kiest u het formulier dat u nodig hebt. U vult dit online in en verstuurt dit per email of fax aan ons. Voor verrichtingen waarvoor geen aanvraagformulier beschikbaar is, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.
 
Géén verzekeringsbelang
Om haar onafhankelijkheid te behouden treedt insuranceworks support niet op als verzekeringsintermediair en adviseert en bemiddelt zij niet omtrent verzekeringsproducten.
 
 
 dienstverlening
 samenwerking
 formulieren
 tarieven
 relaties
 software
algemeen dienstverlening communicatie pensioendossier insuranceworks
accountants samenwerking werkwijze nieuwsbrieven activiteiten
belastingadviseurs formulieren     persberichten
intermediair tarieven     contact
advocaten relaties     voorwaarden
dga ondernemers software     disclaimer
(C) 2005 - 2021 Insuranceworks BV